fbpx

About Us Style 1

Ugur Kaya

Founder & Director

Welkom bij DecoLine gordijnen

Over Ons

DecoLine gordijnen
DecoLine woninginterieur is een groot - en detailhandel, voortgekomen uit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. Onze gordijnen en vitrages kenmerken zich door de bijzondere zorg die besteed wordt aan vormgeving, duurzaamheid en comfort.

DecoLine ontwerpt raamdecoratie voor particulieren en bedrijven, we geven advies, leveren ideeën en we begeleiden het volledige traject tot en met de uitvoering. Voor elke mogelijke ruimte, van nieuwbouw huizen, klein of grote bedrijven en restyling.

Een balans van kwaliteit, persoonlijkheid en stijl. Dankzij jarenlange ervaring combineert DecoLine creativiteit met kennis van zaken. Dit vertaalt zich in functionaliteit en de gewenste sfeer binnen zowel zakelijk als particulier interieur.

Voor haar klanten staat DecoLine als partner op het gebied van woninginterieur. DecoLine biedt een uitgebreid assortiment voor alle smaken, culturen en budget. DecoLine heeft alles in huis om de realisatie van uw exclusieve raamdecoratie tot in de kleinste details te regisseren.

Bij ons kunt u een deskundig woonadvies verkrijgen, dit zowel over materiaal als kleurgebruik waarmee u uw eigen decoratie perfect kunt opstellen, uiteraard met daaraan gekoppeld onze mogelijkheden tot het opmeten, plaatsen en montage. Gevolgd door een overzichtelijke prijsopgave, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers, deze komen graag bij u thuis om samen met u onze stoffencollectie te bekijken en advies te geven voor een passende combinatie voor uw gehele interieur.

Testimonials

Ik ben erg blij met de gordijnen en het vakmanschap erg leuk. Zou het iedereen aanraden ???

Mukkaddes Avkapan

Aanraders! Op maat tot aan je deur geleverd.

Sabrine Vivi

Veel variaties en wordt ook nog op maat gemaakt in eigen atelier.

Nafi Keles

Get Inspired

Design Ideas

× Hoe kan ik u helpen?